Roos Veger

Roos Veger

30 Maart 2018

Helemaal happy toen mijn dekbedovertrek van Coco & Cici arriveerde! In een prachtige verpakking waaruit meteen de liefde en oog voor detail duidelijk wordt. Zodra je in je bed kruipt weet je het meteen; je wil er nooit meer uit. Super zacht voor de huid, warm in de winter en cool in de zomer. Ik raad dit dekbed aan iedereen aan, na de eerste nacht wilde ik nooit meer wat anders.

Sophie Strumphler

17 April 2018

Toen ik een keer bij een vriendin bleef slapen wist ik niet wat me overkwam. Tjonge wat een lekker beddengoed had die.‘DAT WIL IK OOK’ riep ik. Meteen aangeschaft. Ik wil echt niet meer anders. Ik kocht ook een set voor mijn kritisch slapende moeder die nooit anders dan echte zijde wilde. Ook die is ‘om’ en net zo enthousiast als ik. Zelfs toen ik vorige maand ziek in bed lag was het dik genieten met dit beddengoed. Nu ik met de nieuwe kleuren kan afwisselen ben ik echt HELEMAAL tevreden want het is ook nog eens een weelde voor het oog.

Gabrielle Dolk

27 Maart 2018

Ik heb al mijn andere dekbedovertrekken weggedaan! Wil alleen nog maar in mijn super super zachte Coco&Cici bedje slapen. 

ga jij ook lekkerder
slapen met Coco&Cici?

bestel vandaag nog onze dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen
en ervaar de unieke belevenis van echt lekker slapen!