FAQ

Veelgestelde vragen

Wij versturen onze producten via DHL. Bij jouw bestelling krijg je een Track & Trace code. Op de site van DHL kun je met deze code de status van jouw verzending opzoeken.

Wij verzenden jouw producten op maandag tm vrijdag. Wanneer jouw order bij ons binnenkomt verzenden wij de producten diezelfde avond. Op maandag verzenden wij de bestellingen van het weekend. Heb je al langer dan 7 dagen jouw producten niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

Indien je een foutmelding krijgt ergens in het bestel- of betaalproces neem dan graag contact met ons op.

Ja, dat kan. De kosten van deze verzending zijn per land verschillend. Als je contact met ons opneemt dan kunnen we je hierover verder informeren.

Wanneer je op een werkdag bestelt, verzenden wij diezelfde dag nog de bestelling. Je moet rekening houden met 1 tot 3 werkdagen.

Alle op de site genoemde product prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je niet tevreden met jouw bestelling? Dan kun je binnen 14 dagen na de bestelling jouw producten kosteloos retourneren. Na ontvangst van de geretourneerde producten ontvang je het hele aankoopbedrag terug op jouw rekening. Je kan gebruik maken van het modelformulier van ontbinding.

Wij stellen het enorm op prijs als je jouw klachten met ons deelt. Wij zijn een startend bedrijf en willen graag van fouten leren. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen, dan zullen wij er alles aan doen om je weer blij te maken.

Bij klachten kan je de Europese onlineplatform voor geschilbeslechting inschakelen. 

Single size (140×200 of 220): 1 kussenloop (60×70)

Queen size (200×200 of 220): 2 kussenlopen (60×70)

King size (240×220): 2 kussenlopen (60×70)

Indien je meer kussenslopen wilt kun je deze los bij bestellen.

Heb je een standaard 1 persoonsbed?
Kies dan een Single size 140×200

Heb je een extra lang 1 persoonsbed? 
Kies dan de extra lange versie 140×220

Heb je een standaard 2 persoonsbed?
Kies dan voor een Queen size 200×200

Heb je een langer 2 persoonsbed?
Kies dan de langere versie 200×220

Heb je een (Lits-jumeaux) breed 2 persoonsbed?
Dan past de Kingsize 240×220

Nee, hoeslakens moet je er los bij bestellen.

40 graden. Dit betekent dat je geen andere materialen in de wasmachine erbij moet stoppen! Op deze manier blijft de delicate stof veel langer mooi. Je kan het strijken op een medium temperatuur. Het beddengoed drogen in de droger kan op de allerlaagste temperatuur, maar de stof blijft mooier als je dit niet doet. Het droogt super snel als je hem goed uithangt, kreukt dan niet en dat is ook nog eens veel beter voor het milieu. 

Onze beddengoedlijn is gemaakt van de vezel TENCEL ook wel bekend als Lyocell. TENCEL is de door het bedrijf Lenzing gepatenteerde naam. Deze stof heeft de luxe uitstraling van zijde, is zo sterk als polyester en neemt nog beter vocht op dan katoen. Het wordt gemaakt van houtsnippers van o.a. de eucalyptusboom en is een van de millieuvriendelijkste stoffen.

TENCEL™ wordt gemaakt van versnipperd hout. Er worden nauwelijks schadelijke oplosmiddelen gebruikt bij de productie en alles wat wordt gebruikt wordt voor 99,8% hergebruikt. Hierdoor ontstaat een gesloten systeem waarbij zo min mogelijk afvalwater terugkomt in het milieu.Door het toevoegen van de oplosmiddelen ontstaat een houtpulp. Deze wordt uiteindelijk door een spinneret geduwd. Vervolgens worden deze vezels gesterkt in een bad van amine oxide, gedroogd en uiteindelijk gesponnen. Dit speciale proces heeft de Europese Prijs voor het Milieu gewonnen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief