Garantie & Retour

garantie en retour

Garantie

Coco & Cici BV hanteert de wettelijke garantietermijn. Coco & Cici B.V. garandeert dat de door Coco & Cici B.V. geleverde artikelen voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze in redelijkheid mogen worden verwacht. Wij vinden de kwaliteit van onze producten heel belangrijk en willen er alles aan doen om alleen maar blije klanten te hebben. Mocht u ontevreden zijn laat het ons dan graag direct weten, zodat wij samen tot een mooie oplossing kunnen komen.

Retour

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoop bedrag terug. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking plus het ingevulde herroepingsformulier aan Coco & Cici BV geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, wanneer het product in goede orde retour ontvangen is.

Hieronder vind je de tekst voor het herroepingsformulier. Deze kun je in een document of mail kopieren en aanpassen met jouw gegevens en input.

Modelformulier voor ontbinding – herroeping

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt ontbinden – herroepen.

Aan:

Montapacking Fulfilment B.V.
Edisonweg 11
4207 HE Gorinchem
 The Netherlands
t.a.v. Coco & Cici BV info@coco-cici.com

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*).

Besteld op (*)/Ontvangen op (*)

Naam/Namen consument(en)

Email consument

Adres consument(en)

Reden van herroeping Handtekening van consument(en)

[alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend]

Datum
(*) Doorhalen wat niet van toepassing is